Sang og fest i koret

Sang går godt i spænd med fest og ballade. Og de mange sociale sammenkomster, uanset om det er julehygge, sommerfester, biograf-, cabaret- eller revyture, er fremragende til at ryste koret sammen, så de nye sangere, der hele tiden kommer til, bliver kittet godt sammen med 'de gamle'.

Til geoparkfestival i 2014 gav Høvekoret, under ledelse af Vibeke Bjergaard, koncert ved Esterhøj i Høve.

Høvekoret så dagens lys i 2009 og har lige siden haft sans for livets lyse sider. Måske derfor har koret en stor, fast kerne, der har været med fra starten. Her julehygges hos Lene i 2010.

Erling og Christer

Sommerfest i Høve i juni 2018

Lisa og Annette.

Ulla                                       Anna Karina og Erling                                Peter og Karen

Birgit, Christer, Peter og Harry                                                                                                                                                            Lisbetth og Sigrun

Dorrit og Harry

Annette, Anna Karina, Dorrit, Harry og Ulla             Peter og Birgitte

Sigrun og Peter

Lisbetth, Lica, Annette, Dorrit og Lisa                                    Dora og Lisbeth                                                                                       Lisa, Lica. Leonora og Birgit

                 Sankthanskoncert på Malergården

En af Høvekorets koncerter i 2015 foregik udendørs. Malergårdens Venner havde hyret koret til at sørge for midsommerstemningen sankthansaften.


Det blev en hyggelig aften, hvor koret, under ledelse af Anne Karina og akkompagneret af Timon Müller, imidlertid også måtte erfare, at det ikke er helt ligetil at holde udendørs koncert uden højttaleranlæg.

                       Sommeren 2016 og '17

I juni 2016 blæste Jan op til fest hos Sigrun og Erling, der gæstfrit som altid åbnede dørene for Høvekoret. Forinden sang vi sommeren ind til koncert i Vig Kirke.

Året efter lignede set up'et til forveksling, og som altid var stemningen fin:

I december 2019 gav Høvekoret julekoncert på plejecentret Grønnegården (herover) og i januar 2020 gav koret nytårskoncert i festsalen på kulturcenter Anneberg (t.v.)

I sommeren 2019 fejrede Høvekoret sit 10 års jubilæum

 Den rytmiske Højskole i (ll) Jyderup, hvor Høvekoret både har øvet og holdt koncerter, dannede en hyggelig ramme om jubilæumskoncert og -fest. Det talstærke publikum blev belønnet med musikalsk odyssé gennem korets levetid og bagefter festlige bobler. Og til korsangerne og deres partnere havde højskolens dygtige køkken stillet et skønt festmåltid på benene.

                  Glædeligt gensyn i Høve

Næppe havde sundhedsmyndihederne givet grønt lys for at mødes indendørs, før Sigrun og Erling bød til sommerfest i Høve i juni 2021. Næsten hele koret mødte op, og ih, hvor var gensynsglæden stor efter et år med forsigtig og coronarigtig adfærd og et halvt års sangpause. Dejlig start på sommeren!

Julekalender i Vallekilde

Den sidste søndag i oktober indspillede Høvekoret som en del af et over 100 sangere stort kor tre sange til en helt særlig Odsherred-julekalender. Sammen med forlaget Wilhelm Hansen havde komponisten og musikeren Frans Bak inviteret kor fra Odsherred til at synge 24 sange. Da korene havde indstuderet sangene, blev de optaget, og i december blev de 24 videoer udgivet, én om dagen, som en julekalender på Facebook. Det blev til tre hyggelige timer i  Vallekildes smukke frikirke. Korskirken var med sin fantastiske akustik helt rigtigt valgt til optagelsen.  (Fotos: Tove Kristensen og Peter Svensson)

Hurtig, lille julekoncert

hos Lundbech

i Lumsås

Stemningen var fin, da hovedparten  af Høvekoret gav en lille julekoncert på medicinalvirksomheden Lundbeck

Lige før Kr. Himmelfart


Koncentrationen var dyb, men der var også tid til at kaste et blik på Højby Kirkes overvældende kalkmalerier i pausen under generalprøven til musikgudstjenesten Kr. Himmelfartsdag. Prøven under ledelse af Anna Karina og akkompagneret af dygtige og sympatiske Daniel Abildgaard gik godt. Så heldigvis går vi ikke ind for overtro i koret...


                                     (Fotos: Karen Howitz)

- Og efter koncerten


Musikgudstjenesten var ikke det helt store tilløbsstykke. Men korets sange sad lige i skabet, og Daniel Abildgaards akkompagnement var en fryd at læne sig op ad.        (Fotos Karen Howitz)

Sommerfest 2022 for fuld skrue

I en lang række af sommerfester var Høvekorets 2022-fest hos Sigrun og Erling noget ganske særligt. Efter koncerten på Den rytmiske Højskole mødte alle sangerne op med lækre retter, velmodulerede stemmer og i rigtig festhumør.

Kom an fest - efter en på alle måder lun, swingende sommerkoncert .

Der blev sunget, pjattet, skålet, leget hviskeleg og grinet, mens de mange lækkerier blev nydt.                                          (Fotos: Niels, Karen og Birgitte)

Høvekoret i 2011, mens vi stadig holdt til på Høve Friskole

2014 - i korets vinter-antræk.

I 2015